Actualitati in transplantul de organe si tesuturi din Romania – conferinta de presa

Actualitati in transplantul de organe si tesuturi din Romania

Miercuri – 29 octombrie, ora 15.00,
Sala Montreal – etaj 1, World Trade Center, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va invita sa participati miercuri, 29 octombrie 2014ora 15.00, laConferinta de presa despre Actualitatile in transplantul de organe si tesuturi din Romania,organizata in Bucuresti, la World Trade CenterSala de Conferinte 2 (Sala Montreal – mezanin), cu ocazia Congresului Romtransplant 2014.

La Conferinta de presa sunt invitati sa participe:

Prof. Dr. Irinel Popescu – Presedinte Congres Romtransplant 2014
Prof. Dr. Mihai Lucan – Director Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, Cluj-Napoca
Prof. Dr. Radu Deac – Director Executiv Agentia Nationala de Transplant
Dr. Victor Zota – Coordonator Agentia Nationala de Transplant
Dr. Andrei Nica – Consilier Agentia Nationala de Transplant
Prof. Dr. Francis Delmonico – Director Medical, New England Organ Bank

Incepand din anul 2013, in Romania s-a inregistrat o crestere importanta a activitatii de transplant, Romania ajungand pe unul din primele locuri in Europa ca nivel de crestere. Aceasta s-a datorat promovarii transplantului in mass-media si masurilor Ministerului Sanatatii (in special introducerea functiei de “persoana responsabila de procesul de donare”) in spitalele acreditate pentru donarea de organe si tesuturi. Se adauga, desigur, activitatea cu totul deosebita a Agentiei Nationale de Transplant, atat la nivel central, cat si in spitalele acreditate pentru donare, prin intermediul coordonatorilor de transplant. Ca atare, fata de precedentul Congres Romtransplant, care s-a tinut in anul 2012 la Bucuresti, venim in prezent cu o experienta mult mai mare, in special in transplantul renal si hepatic. Remarcam cu satisfactie reluarea transplantului pancreatic la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca si la Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din Institutul Clinic Fundeni.“, a declarat Prof. Dr. Irinel PopescuPresedintele Congresului Romtransplant 2014.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la media@romtransplant2014.ro, iar pentru completarea formularului de acreditare de presa, va invitam sa accesati sectiunea Birou Presa de pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.romtransplant2014.ro/Ghid-presa

Va multumim anticipat pentru confirmarea participarii Dumneavoastra la Conferinta de presa pe coordonatele:
PR & Media Coordinator: Andreea Grigoroscuta, media@romtransplant2014.ro, 0722 329 183

Cu deosebita consideratie,
Organizatorii Congresului Romtransplant 2014

Leave a Reply