Conferinta “Actualitati in hipertensiunea arteriala” – Timisoara, 23 octombrie 2015.

Despre conferinta

Evenimentul îşi propune să prezinte cele mai noi informaţii privind diagnosticul şi tratamentul hipertensiunii arteriale, în lumina noilor ghiduri. Un rol important în cadrul acestei manifestări îl joacă medicii de familie, specialişti de primă linie care vor primi aceste informaţii de la profesioniştii în hipertensiune, şi care vor putea direcţiona mai bine pacientul către cabinetele specializate.
Conferinţa “Actualitaţi în Hipertensiunea Arterială” ed. a III-a urmăreşte să dezbată şi corelarea HTA cu alte afecţiuni precum: accidentul vascular cerebral, cardiopatia ischemică, fibrilatia atriala etc. În acelaşi timp, evenimentul doreşte să realizeze o prezentare a situaţiei actuale, despre incidenţa acestei afecţiuni şi despre riscurile pe care le presupune.
Factorul interactiv al evenimentului în reprezintă partea aplicată a discursului ştiinţific. Prezentarea fiecarei secţiuni din cadrul programului ştiinţific va debuta cu un studiu de caz, pe baza căruia se va dezbate, pe baza ghidurilor actuale în hipertensiunea arterială.

 

Public targetat:

– medici de familie
– medici cardiologi
– medici internisti
– medici nefrologi
– medici diabetologi
– medici neurologi
– medici endocrinologi

Detalii la   http://hipertensiune-arteriala.ro/despre_conferinta.php

Leave a Reply