Conferinta Nationala de Pediatrie

ocietatea Romana de Pediatrie organizeaza in perioada 1- 4 aprilie 2015,  Conferinta Nationala de Pediatrie, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

Tema principala: Progrese in Pediatrie
Creditare: 24 credite EMC (puncte obtinute la editiile precedente).

Participare: La manifestare sunt asteptati peste 1500 medici participanti cu specialitatea pediatrie precum si medici cu specialitati conexe, plus asistenti medicali.

Programul stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: Conferinte, Mese rotunde, Simpozioane, Comunicari orale si Postere. Conferintele vor aborda teme de larg interes pentru practica pediatrica precum si aspecte de actualitate din aria patologiei copilului si vor fi sustinute de personalitati de prestigiu din domeniul pediatriei.

Noutati: In cadrul Conferintei Nationale de Pediatrie 2015 va fi organizata o masa rotunda cu tema “Medicatie prescrisa off-label” precum si o sectiune pentru asistenti medicali.

Important: Pana la data de 31 ianuarie, taxa de inscriere la conferinta este redusa.

Credite suplimentare:
In timpul desfasurarii evenimentului, abonamentul la Revista Romana de Pediatrie, va putea fi achizitionat cu o reducere de 50%.
*Abonamentul include 4 aparitii/an si ofera 5 credite EMC, credite suplimentare conferintei.

TAXA DE INREGISTRARE:

Taxa de inregistrare se achita in lei, la cursul BNR din ziua platii, in contul: RO86 BACX 0000 0010 4211 4001 – Unicredit, pentru EAME – CUI 33 523 219, specificand “Participare CNPed 2015”.

Copia dovezii platii impreuna cu datele dvs. trebuie trimise:

• prin fax la numarul: 031.815.30.40 sau

• prin email la adresa: AMR@medica.ro

Leave a Reply