Invitatie la Ministerul Sanatatii

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează vineri, 19 iunie 2015, ora 9:00, la sediul Ministerului Sănătății, Sala de consiliu, etajul 2, o dezbatere publică având ca temă proiectul de ORDIN pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 75/2009 pentru aprobarea Normelor privind modul de calcul al preţurilor la medicamentele de uz uman.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, până la data de 18.06.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului;

Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, până la data de 18.06.2015 ora 13.00;
Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică;

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie”.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.

Leave a Reply