Practic MF la Baile Herculane

Houston NPA organizeaza in perioada 13-15 martie, la Baile Herculane, evenimentul Practic MF.

Judete in focus: AR, TM, CS, MH, GJ, DJ, OT, VL, HD.

Serie de evenimente regionale pentru medicii de familie, pe teme diagnostic precoce si tratament corect in cele mai frecvente afectiuni intalnite in practica medicului de familie.
Practic MF este un concept original Houston NPA, proiectul fiind lansat in 2012 cu o editie pilot, urmata in 2013 si 2014 de 7 evenimente regionale, care au reunit in total peste 1000 de medici de familie din toata tara.

Structura: Prezentari in plen cu inalt grad stiSerie de evenimente regionale pentru medicii de familie, pe teme diagnostic precoce si tratament corect in cele mai frecvente afectiuni intalnite in practica medicului de familie.

Programul stiintific este creditat EMC (intre 9-12 credite) si se desfasoara vineri intre orele 15.00 – 20:00 si sambata intre orele 09.00 – 14.00.

Participanti: 150 medici de familie/editie invitati nominal, din zona specifica editiei.

Taxe de participare:
 300 lei – accesul la lucrarile conferintei, kitul de eveniment, diploma EMC, cazare 2 nopti (vineri noapte&sambăta noapte), cina vineri, pranz sambata, cina festiva sambata, pauzele de cafea, accesul la facilitatile de spa&relaxare ale hotelului (numai in afara orelor de desfasurare destinate conferintei).
 150 lei – accesul la lucrarile conferintei, kitul de eveniment, diploma EMC, cina vineri, pranz sambata, pauzele de cafea.

Leave a Reply