C.O.M.B.A.T. ASIST 15 mai 2015

 

 

Cursul “Cursul C.O.M.B.A.T. 3, ” ediția Râmnicu Vâlcea, care se va desfăşura în data de 15 mai 2015 la Hotel Sofianu (C.O.M.B.A.T. ASIST) si 15 mai 2015 la Hotel Sofianu(C.O.M.B.A.T. 3) , este un eveniment care va fi creditat cu 6 puncte EMC, ceea ce asigură tuturor participanţilor la această manifestare primirea unui certificat de participare.

Înscrierea la Cursul C.O.M.B.A.T. 3, ediția Râmnicu Vâlcea este gratuită

Inscrierea dumneavoastra la Cursul “C.O.M.B.A.T. 3” ediţia Râmnicu Vâlcea, din15 mai 2015 la Hotel Sofianu(C.O.M.B.A.T. ASIST) si 15 mai 2015 la Hotel Sofianu(C.O.M.B.A.T. 3) , pe site sau prin formularele de la punctele de inregistrare reprezinta manifestarea dorinţei dumneavoastra de participare la eveniment, precum si consimțământul dumneavoastră expres ca toate datele furnizate de dumneavoastră cu caracter personal sa fie inregistrate si ulterior trimise catre Societatea Romana de Hipertensiune, care va transmite lista participantilor catre Colegiul Medicilor din Romania, conform reglementarilor, pentru validarea listei de participanţi de la eveniment.

 

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă, NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

 

Organizator logistic eveniment: Sănătatea Press Group.

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal , înregistrată la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania sub numărul: 18526/2010.

Leave a Reply