Conferinta Epidemiologie SRESPreCIN

Ne face o deosebită plăcere și onoare, ca în numele , Societății Române de Epidemiologie de Spital, Prevenire și Controlul Infecțiilor Nosocomiale din România să vă adresăm invitația de a participa la prima Conferință Națională cu Participare Internațională din Cluj-Napoca: Performanțe și Calitate în Asitența Medicală Spitalicească

Vă reamintim că puteți beneficia de înscriere cu taxă redusă în cursul acestei săptămâni, până la data de 1 iulie 2015.

Conferința se va desfășura în perioada 22-24 octombrie 2015 în cadrul Amfiteatrului “Iuliu Hațieganu”, al Universității de Medicină și Farmacie, str. Gheorghe Marinescu, nr. 23, Cluj-Napoca.

Atașat regăsiți formularul de înscriere și broșura de prezentare a evenimentelor cu informații complete: programul preliminar al evenimentului, tematica, Invited Speakerii prezenți, programul social, posibilitățile de cazare, taxa de participare și procedura de înscriere.

https://epidemiologie2015.wordpress.com

Se acordă Credite EMC și diplome de participare separat pentru fiecare manifestare, respectiv Diplomă de Curs Preconferință și Diploma de participare Congres, la încheierea lucrărilor științifice.

Pentru orice fel de detalii despre congres și precurs sau informații suplimentare legate de procesul de înregistrare, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon: 0264.402.726 0740.306.603 sau pe adresa de e-mail consult@davantage.ro.

Leave a Reply