Înscriere la Conferinţa Naţională Managementul Bolilor Pulmonare

Conferinta “Managementul Bolilor Pulmonare” ediţia a IV a, care se va desfăşura în data de 2-3 octombrie 2015, este un eveniment care va fi creditat cu puncte EMC, ceea ce asigură tuturor participanţilor la această manifestare primirea unui certificat de participare.

Inscrierea dumneavoastra la Conferinta “Managementul Bolilor Pulmonare”, editia 2015, pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de inregistrare reprezinta manifestarea dorinţei dumneavoastra de participare la eveniment, precum si consimtamantul dumneavoastra expres ca toate datele furnizate de dumneavoastra cu caracter personal sa fie inregistrate si ulterior trimise catre Societatea Romana de Pneumologie, care va transmite lista participantilor catre Colegiul Medicilor din Romania, conform reglementarilor, pentru validarea listei de participanţi de la eveniment.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

Organizator logistic eveniment: Sănătatea Press Group.

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal, înregistrată la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din Romania sub numărul: 18526/2010

www.bolipulmonare.ro apartine Sanatatea Press Group S.R.L. si se supune acelorasi reguli de pe www.sanatateapress.ro: http://sanatateapress.ro/termeni.php

Leave a Reply