Preventia cancerului de san cancer mamar – Lectii de sanatate Gynecoland

Dr. Ioan Stoian sustine lectii de sanatate extrem de utile.

“In Romania, peste 6000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer de san. Cancerul mamar poate fi vindecat in proportie de 90% atunci cand este descoperit in fazele incipiente ale bolii. Mai mult, cancerul de san poate fi Prevenit prin depistarea la timp si tratarea leziunilor sanului, inainte ca acestea sa se transforme in cancer.
In acest scop, Doctorul Ioan Stoian de la centrul medical Gynecoland-Clinica “Sf. Lucia” a realizat o campanie video denumita Lectii de Sanatate, prin care isi propune informarea femeilor din Romania cu privire la riscurile aparitiei cancerului mamar si prezentarea metodelor de prevenire ale acestuia.
Campania cuprinde o serie de clipuri informative in care dr. Stoian explica pe intelesul oricui, totul despre conditiile in care poate apara cancerul mamar, dar si metodele prin care acestea poate fi prevenit, diagnosticat si chiar vindecat.
“Lectii de Sanatate” abordeaza, pe langa tema cancerului de san, o alta afectiune extrem de raspandita in randul femeilor din Romania: cancerul de col uterin (vezi filmul: http://www.gynecoland.ro/preventie_diagnostic_cancer_cervical_de_col_uterin_lectii_sanatate.html)
Fii tu eroina propriei tale vieti si ia atitudine! Cancerul mamar nu este o batalie pierduta.
Informeaza-te! Actioneaza! Da mai departe!

Leave a Reply