Cursul C.O.M.B.A.T. 3 – organizat de catre S.N.H.

Eveniment organizat ştiinţific de Societatea Română de Hipertensiune

Înscrierea la Cursul C.O.M.B.A.T. 3, ediția Ploiești este gratuită

 

Cursul “Cursul C.O.M.B.A.T. 3, ” ediția Ploiești, care se va desfăşura în data de13 februarie 2015 la Hotel Central (C.O.M.B.A.T. ASIST) si 13 februarie 2015 la Hotel Central (C.O.M.B.A.T. 3) , este un eveniment care va fi creditat cu 6 puncte EMC, ceea ce asigură tuturor participanţilor la această manifestare primirea unui certificat de participare.

 

Inscrierea dumneavoastra la Cursul “C.O.M.B.A.T. 3” ediţia Ploiești, din 13 februarie 2015 la Hotel Central (C.O.M.B.A.T. ASIST) si 13 februarie 2015 la Hotel Central (C.O.M.B.A.T. 3) , pe site sau prin formularele de la punctele de inregistrare reprezinta manifestarea dorinţei dumneavoastra de participare la eveniment, precum si consimtamantul dumneavoastra expres ca toate datele furnizate de dumneavoastra cu caracter personal sa fie inregistrate si ulterior trimise catre Societatea Romana de Hipertensiune, care va transmite lista participantilor catre Colegiul Medicilor din Romania, conform reglementarilor, pentru validarea listei de participanţi de la eveniment.

 

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă, NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

http://societate-hipertensiune.ro/inscriere-curs-combat.php

Organizator logistic eveniment: Sănătatea Press Group.

Leave a Reply